Skip to content

Persbericht: BID Awards eerste resultaat van samenwerking Winkelman en Van Hessen met Vote Company

Persbericht:

Den Haag, 21 november 2019

 

BID Awards eerste resultaat van samenwerking Winkelman en Van Hessen met Vote Company

 

Verkiezingen zijn hot. Steeds meer brancheorganisaties, bedrijven, merken, overheden en media ontdekken de kracht van een verkiezing. Want een verkiezing zorgt voor reuring, voor bevlogenheid bij genomineerden, voor eeuwige roem voor de winnaars én voor aandacht in de media. Om de waarde van een verkiezing als PR-instrument optimaal te benutten, bundelen PR-bureau Winkelman en Van Hessen en verkiezingsspecialist Vote Company hun krachten. Het eerste resultaat van deze samenwerking zijn de BID Awards. Een bijzondere verkiezing waarin alles draait om positiviteit.

 

BID Awards én Phoenix Award

Op 21 januari 2020 worden tijdens de Big Improvement Day (BID), één van de bekendste netwerkevenementen van ons land, de BID Awards uitgereikt. Deze awards gaan naar de meest positieve Nederlander, het meest positieve bedrijf, de meest positieve overheidsorganisatie en de meest positieve politicus. Ook wordt er een vijfde award uitgereikt: de Phoenix Award. Een prijs voor een bedrijf of ondernemer die na een faillissement succesvol uit de as herrezen is. Op www.bidawards.nl kunnen nu kandidaten worden genomineerd en in december kan er gestemd worden.

 

De specialist in communicatie sinds 1979

Winkelman en Van Hessen geldt al sinds de oprichting in 1979 als een toonaangevend communicatie en PR-bureau. Het Haagse bureau is in de loop der jaren bij diverse verkiezingen betrokken geweest. Ralph van Hessen, samen met Ton Winkelman oprichter en directeur, stond zelf aan de wieg van een aantal van deze verkiezingen: “Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe effectief een verkiezing kan zijn. Het is een interessant middel voor allerlei marketing/communicatie-doelen. Van leadwerving en sales tot het vragen van aandacht voor een maatschappelijk issue. Het kan allemaal via een verkiezing. Door onze samenwerking met Vote Company zijn we er van verzekerd dat we de beschikking hebben over een uitstekend stemplatform, hun specifieke expertise en de nieuwste innovaties, zoals bijvoorbeeld het stemmen via Whatsapp.”

 

De specialist in verkiezingen sinds 2010

Vote Company bestaat sinds 2010 en is volledig gespecialiseerd in het faciliteren en organiseren van verkiezingen. Verkiezingen worden georganiseerd en gefaciliteerd voor onder meer de Kamer van Koophandel, DPG Media, NOC*NSF, Rabobank, Freelance.nl, het Ministerie van Economische Zaken en de Stichting Shopping Awards. Marcel Demper, samen met Wilfred Romijn oprichter en directeur, is blij met de samenwerking met Winkelman en Van Hessen: “We realiseren voor onze opdrachtgevers uitstekende stemtools via diverse platformen en weten inmiddels ook hoe je een verkiezing groot maakt, maar de specifieke kennis en expertise van Winkelman en Van Hessen is hierop een welkome aanvulling. Steeds meer opdrachtgevers willen een verkiezing organiseren vanuit een overkoepelende strategie en visie. Daarbij gaat het zowel om strategische communicatie als om actiematige campagnes. Dat wij als ‘de nummer 1 in verkiezingen’ hiervoor een beroep kunnen doen op ‘de nummer 1 in communicatie’ is dus voor iedereen goed nieuws.”

 

Winnen van een verkiezing

Beide bedrijven hebben veel met elkaar gemeen. Beiden zijn innovatief en hebben een enorme drive om projecten tot een succes te maken. Ook weten ze zelf wat het betekent om een verkiezing te winnen. In 2015 werd Winkelman en Van Hessen verkozen tot beste communicatie-bureau van Nederland. Vote Company won eerder een Cross Media Award voor de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied van Nederland.

 

Ralph van Hessen (oprichter en directeur van Winkelman en Van Hessen) en Marcel Demper (oprichter en directeur Vote Company) schudden elkaar de hand bij de start van de samenwerking


Noot voor de redactie, niet voor publicatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ralph van Hessen van Winkelman en Van Hessen bereikbaar via ralph@wenvh.nl en tel.nr. 070 4161616 en/of Marcel Demper van Vote Company BV bereikbaar via marcel@votecompany.nl en tel.nr 06 25244884. De foto op deze pagina mag rechtenvrij worden gebruikt voor publicatie.