Gezocht: Drupal Ontwikkelaar

Ben jij als ervaren Drupal ontwikkelaar op zoek naar een uitdagende opdracht voor de duur van ten minste drie maanden in Den Haag? Wil je werken aan de ontwikkeling van een nieuw systeem voor grote publieksverkiezingen in een klein multidisciplinair team van Drupal specialisten?

Vote Company organiseert sinds 2010 verkiezingen in eigen beheer en opdracht van derden. Voorbeelden van deze verkiezingen zijn: de Zoover Awards, de restaurant verkiezing en de AD Publieksprijs bij de Musical Awards.

Per jaar worden er zo’n miljoen stemmen uitgebracht via het stemplatform van Vote Company. Om de verkiezingen nog beter te kunnen faciliteren wordt er een nieuw stemplatform gerealiseerd.

 

Startdatum: 1 februari
Duur van de opdracht: 3-6 maanden (met optie tot verlenging)
Tariefindicatie: Marktconform
Uren per week: 24 uur
Standplaats: Den Haag

 

Profiel
We zijn op zoek naar een ervaren (> 5 jaar) full-stack Drupal developer die gewend is in een scrum team te werken.
Je hebt daarnaast een HBO werk- en denkniveau en ervaring met Drupal 8, Modules, PHP, Git, devops en automation (testen en releasen).

 

Wij bieden jou

  • Veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit in de uitvoering van de werkzaamheden;
  • Een mooie functie binnen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf, waar volop ruimte is om te ondernemen;
  • Een informele en leuke organisatie met een team van gemotiveerde, zelfstandige professionals;
  • Een marktconform tarief.

 

Interesse?
Stuur dan naar rob@votecompany.nl je CV, een korte motivatie, waarbij je ook je beschikbaarheid aangeeft en het tarief dat je voor deze opdracht wilt ontvangen. We stellen het wel op prijs als je ons attendeert op geschikte kandidaten, maar acquisitie naar aanleiding van de vacatures is niet gewenst.