Skip to content

Welkom bij dé specialist in verkiezingen

Graag helpen we je verder. We zijn volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren, faciliteren en groot maken van verkiezingen. Dat doen we voor opdrachtgevers zoals de Musical Awards, de Zoover Awards, De MKB Innovatie Top 100 (KVK), de Verkiezing het Mooiste Natuurgebied (Ministerie van Economische Zaken), de Mantelzorg Awards en de Vereniging van het Jaar Verkiezing (NOC*NSF & Rabobank).

Referenties

Laat je inspireren door deze prachtige verkiezingen die we faciliteren, organiseren, impact meegeven en groot maken! 

In opdracht van het Ministerie van Economisch Zaken organiseerden we de verkiezing 'Mooiste Natuurgebied van Nederland'. Een mooie verkiezing met ruim 400 publicaties, 87.903 stemmers, 31.000 views op video’s met Floortje Dessing en bekendmaking van de winnaar in DWDD door Mr. Pieter van Vollenhove. Voor deze verkiezing zijn we gehonoreerd met een Cross Media Award en een nominatie voor de Cannes Lions.

Link met text

Dit kunnen we goed

en kunnen we ook voor jouw verkiezing realiseren!

Organiseren & Faciliteren

Onze werkzaamheden verschillen per verkiezing. We kunnen verkiezingen van A tot Z organiseren en zo opdrachtgevers volledig ontzorgen. Maar we kunnen ook onderdelen van verkiezingen faciliteren, zoals alleen een stemplatform. We gaan graag met je in overleg om af te stemmen wat je zelf wil doen en welke werkzaamheden wij uitvoeren. Onze dienstverlening is modulair!

Maatwerk Stemplatform & Stemtools

In de loop der jaren hebben we ons stemplatform continu doorontwikkeld, en dat zullen we altijd blijven doen. Hierdoor is ons platform betrouwbaar én flexibel, zodat we elke soort verkiezing kunnen faciliteren. Iedere verkiezing is immers anders. Wil je een verkiezing met genomineerden per gemeente, per provincie, landelijk of zelfs wereldwijd? Eén of meerdere stemronden? Verbeterpunten en beoordelingscijfers meegeven in een benchmarkrapport voor genomineerden? Het kan allemaal. Onze stemtools zijn responsive en geschikt voor alle devices: mobiel, tablet, laptop en desktop. Uiteraard zijn ook de belangrijkste social media geïntegreerd in onze stemtools zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Whatsapp. Hierdoor kunnen mensen met één druk op de knop een nominatie of stem delen. 

Ons stemplatform is schaalbaar en betrouwbaar. Grote aantallen stemmen op hetzelfde moment, bijvoorbeeld tijdens tv-uitzendingen, zijn geen enkel probleem. We kunnen een verkiezingswebsite in ieder gewenst design vormgeven, maar we hebben ook templates. We realiseren het stemplatform op een aparte URL of integreren het binnen jouw eigen website of domein.

Wil je meer weten over ons stemplatform? Neem dan contact met ons op

Een verkiezing groot maken en impact meegeven!

We weten inmiddels als geen ander hoe je de kracht van een verkiezing kan benutten. Op basis van onze ervaring met meer dan 100 verkiezingen weten we wat wel en wat niet werkt. We doorlopen voor iedere verkiezing voor, tijdens en na afloop van een verkiezing een uitgekiend communicatietraject. We kunnen daarmee effectief de belangrijkste doelgroepen bereiken, informeren, inspireren en activeren. Deze doelgroepen zijn vaak: genomineerden, (vak)media, stemmers en stakeholders.

Wil je precies weten hoe je jouw verkiezing groot kan maken, bezoek dan onze inspiratiesessie ‘hoe maak je een verkiezing groot" (ook op aanvraag).

Award Shows op maat
Bij een verkiezing hoort een prachtige Award Uitreiking. Dat vinden wij althans. We organiseren graag een onvergetelijke Award Uitreiking, waar de winnaars te midden van genomineerden, partners en de media gefeliciteerd worden. Denk aan een prachtige locatie, champagne en confetti.
 
Een Award Uitreiking kan klein of juist heel groot; voor ieder budget ontwikkelen we een passend concept. Een voorbeeld? Bekijk deze video (inclusief quote van Frank Wentink):
 

Live Voting & Realtime Interactie (dmv PIET)

Maak kennis met PIET. PIET is door Vote Company ontwikkeld en staat voor Public Interactive Event Tool. Deze tool biedt alles wat je nodig hebt voor Live Voting en Realtime Interactie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interactie tussen publiek en spreker(s) tijdens een evenement. Wil je het publiek laten stemmen of realtime meningen peilen aan de hand van stellingen? We kunnen resultaten realtime op het scherm tonen (of juist niet) en last-minute wijzigingen voeren we in een handomdraai door.

Met PIET bieden we een betrouwbare tool, geschikt voor een publiek van 10 tot 10.000 mensen. PIET is super gebruiksvriendelijk en te realiseren in de huisstijl van het evenement. We richten PIET precies zo in zoals jij voor ogen hebt.

Ben je benieuwd wat je nog meer kan met deze tool en hoe hij bij andere evenementen is gebruikt? Neem dan contact met ons op.

5 tips voor een succesvolle verkiezing?

Gratis download!

We hebben de succesfactoren van meer dan 500 verkiezingen geanalyseerd. In dit whitepaper staan de 5 belangrijkste tips voor een succesvolle verkiezing: een must-read voor iedereen die een verkiezing organiseert of dat van plan is. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download dit whitepaper gratis.

download pdf 2

Wat zeggen klanten over ons?

Kim Kötter

Presentatrice en organisator Miss Nederland en Miss Duitsland

“Inmiddels werken we al weer jaren samen met Vote Company. De professionaliteit bevalt uitstekend en wat mij betreft gaan we daar nog jaren mee door. Aldus Kim Kötter, presentatrice en organisator Miss Nederland en Miss Duitsland.’

Ronald Griffioen - Persgroep

Director Business Development & Marketing Partnerships

"De verkiezing Clubhelden van de amateursport is 1 van de grootste activatiecampagnes binnen de Nederlandse sport. Samen met Vote Company hebben we het concept ontwikkeld en zij zorgen voor het stemplatform en de communicatie met genomineerden en stemmers. Met elkaar maken we van iedere editie een groot succes!”Aldus Ronald Griffioen, Director Business Development & Marketing Partnerships.

 Charlotte Persyn

Projectleider Marketing & Communicatie van NOC*NSF.

"We hebben zowel in de conceptfase als bij de realisatie van de verkiezing Vereniging van het Jaar heel prettig samen gewerkt met Vote Company. Korte lijnen, flexibel, daadkrachtig en het resultaat mag er zijn!”.

Corine Vissser

Eventmanager Food Retail & Beauty bij Easyfairs

Vote Company heeft er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat er vele extra kwalitatieve  bezoekers naar onze beurzen kwamen. Bijvoorbeeld om hun Award in ontvangst te nemen en hun titels te vieren!

Waarom stemmen mensen?

Gratis infographic!

Hoe denkt de consument over verkiezingen? Wat is belangrijk en wat juist niet? 1.411 Nederlanders gaven hun mening. In deze infographic staan waardevolle inzichten voor iedereen die een verkiezing organiseert. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download de infographic gratis.

infograph 2

Nieuws

We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en schrijven regelmatig interessante artikelen.

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

winnaar shopping awards 2020
Winnaars Shopping Awards
Begin dit jaar faciliteerden we de Shopping Awards. Er werd massaal gestemd door het publiek én door de vakexperts. Toen ...
Inspiratie voor een bedankspeech
Er zijn twee soorten winnaars: winnaars die een bedankspeech hebben voorbereid en winnaars die dat niet hebben gedaan. En het ...
Award Festival Nederlandse Horecaprijzen
Afgelopen maandag vond in Studio's Aalsmeer het Award Festival van de de De Nederlandse Horeca Prijzen plaats. Veel genomineerden verkregen ...

Direct een afspraak maken?

Geef ons dan direct een belletje of mail ons!